actua

turkuaz

Tot en met 17 juli 2017 : GRATIS TAPAS DAGEN*

Friday, 23 June 2017 18:16
Tot en met 17 juli 2017 : GRATIS TAPAS DAGEN*
There is no translation available.

TOT 17 JULI 2017:

Leef langer met een mediterraan dieet, reserveer NU en geniet van onze GRATIS TAPAS PROMOTIE tot en met 17-07-2017!*

Bij Turquoise eet u..

smakelijk en… vriendelijk!

Seizoensvriendelijk

Groenten zijn gezond. Op voorwaarde dat we het ritme van de seizoenen respecteren. Dat doet Restaurant Turquoise, want hier krijgt u altijd groenten die vers van het veld komen. Geen groenten waarvoor de teelt flink wat CO2-uitstoot veroorzaakt. Bewijzen op tafel? Bij elke maaltijd serveren we rauwe groenten. Proef ze.

Wereldvriendelijk

Eerlijk eten is heerlijk eten. Restaurant Turquoise gebruikt producten die het resultaat zijn van eerlijke handel. Zo drinkt u bij ons, bijvoorbeeld koffie met het Fairtrade-label. Daarnaast sponsort Restaurant Turquoise humane projecten, bijvoorbeeld destijds de campagne ‘Tafelen voor Plan’. Gewoon omdat we houden van een betere wereld. U ook?

Dieetvriendelijk

Tafelen mag best gezond zijn. De mediterrane keuken van Restaurant Turquoise is ideaal voor mensen die een dieet volgen. Wist u trouwens dat sommige ziekenfondsen in het kader van acties ‘voor een gezonder leven van hun leden’, diëtistes naar ons restaurant sturen om de calorieën van de menu’s in kaart te brengen? Zij raden dan ook hun klanten aan om naar het soort van restaurants te gaan dat wij vertegenwoordigen.

Smaakvriendelijk

Afwisseling troef bij Restaurant Turquoise. We wisselen de bijgerechten af: bulgurdag of rijstdag. Waarom zo’n beurtrol? Om heel consequent elke dag een supersmakelijk bijgerecht te serveren. Lust u geen van de drie? U hebt geluk: frietjes zijn er bij Restaurant Turquoise elke dag.

*Bij elke bestelling van minimaal een hoofdgerecht, krijgt u GRATIS 1 portie tapas naar keuze, samen met de traditionale lavash ('opgeblazen' brood..). Zàlig, eet smakelijk! U kan deze tapas met brood nuttigen als een voorgerecht.

* actie niet cummuleerbaar met andere acties/arrangementen!

Altijd op zoek naar een leuk arrangement? Wil u met 2 komen eten voor de prijs van 1? Klik op deze link..