actua

turkuaz

Chef Turquoise viert zijn 10-jarig bestaan op 5 mei 2015

Tuesday, 05 May 2015 20:57
Chef Turquoise viert zijn 10-jarig bestaan op 5 mei 2015
There is no translation available.

Nieuw: een turquoise kleurtje aan de Naamsepoort 

  • Zo’n halve eeuw geleden reed er nog een tram aan de Naamsepoort. De bomen van de boulevard kwamen tot bijna in het midden van het kruispunt. Er was nog geen Delhaize maar wel een opvallend café aan de Naamsevest nr 6. De stoep was er breed genoeg voor een ruim terras waar je Peterman kon drinken. Er kwam maar af en toe een auto voorbij. 
  • Precies daar zit nu restaurant Turquoise. Chef Erdogan en echtgenote Veronique - op de achtergrond - brengen er de keuken van de Middellandse Zee. Met een onweerstaanbare waaier tapas, voor- en hoofdgerechten en desserts.  Laat hier je hartje smelten voor de Kabak karpaccio (courgettecarpaccio met Parmezaanse kaas). Tover een zwoele zaligheid op je gelaat met de Türlü (lamsvlees met verse groenten uit de oven). En proef hoe zoet de liefde smaakt met de Dondurmali Baklava (Turks bladerdeeg met honing en walnoten, vanille-ijs en slagroom). Kom langs en maak je keuze. Geniet van de gastvrije mediterrane cultuur.  Want bij Restaurant Turquoise hangt er altijd een snuifje liefde in de lucht.
  • Wil je wel eens wat anders, een creatieve keuken die toch aantrekkelijk blijft voor de gemiddelde restaurantbezoeker? Met een democratische prijskaart, kwaliteitsvolle producten (alleen vers!), een smaakvol interieur dat dit jaar vernieuwd wordt, een terras waar je rustig kunt eten in de buitenlucht? Plus een ruime wijnkaart uit de nieuwe wijnlanden. De chef zal pas tevreden zijn als alle restaurantbezoekers dat ook zijn. Reserveer nu en breng jouw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee!