Geef smaak aan je evenement
- Je nodigt familie en vrienden uit voor een zuiders feestje.
- Je verwent je personeel en klanten met een zonnig buffet.
- Je organiseert een event rond het thema Middellandse Zee.
Je krijgt van ons een voorstel voor:
- mediterrane gerechten – in onze eigen keuken bereid met marktverse producten
- bediening door ons team – met zuiderse flair en gastvrijheid
- thematische omkadering – voor een kleurrijk en zonovergoten event
Onze themabuffetten
- Wereldkeuken – Chef Turquoise maakt gebruik van streekgebonden, biologisch verantwoord en dier- en milieuvriendelijk geproduceerde producten. Niet alleen 'vergeten' groenten, maar ook Spaanse tapas, Noord-Afrikaanse mezzes en Turkse en Griekse specialiteiten
- La dolce vita – Italiaans geïnspireerd, met onder meer carpaccio, lasagne, tiramisu en andere klassiekers
- Middellandse Zee, zo blauw, zo blauw – De beste mediterrane visgerechten.
- Tapas & mezzes
- Griekse en Turkse keuken – Met onder meer mussaka, baklava, dolma, sarma, tzatziki en kofte.
- Marokkaans-Oriëntaals – Van tajines tot meer oosterse gerechten.
- The Green Kitchen – Vegetarisch op zijn smakelijkst.
In het logo van Chef Turquoise herken je een olijf. Die vrucht staat altijd centraal in onze bereidingen.
Wat zijn de mogelijkheden?
- Koude tapas
- Warme tapas
- Amuses bij recepties
- Combinatie koude & warme tapas
- Maaltijdsalades
- Hoofdgerechten
- Kindergerechtjes
- Dranken
Voor welk event kun je Chef Turquoise inschakelen?
- Walking dinner
- Barbecue
- Babyborrel
- Brunch/lunch
- Diner
- Hapjesbuffet
- Recepties
Enkele afspraken vooraf
- Heb je bepaalde dieetwensen (glutenvrij – lactose – veganistisch – halal - …)? Al vanaf een event voor 10 personen kunnen we daar rekening mee houden.
- Bediening voor een receptie van 2 uur = inclusief.
- Bediening voor een standaard event van 5 uur = + € 5 per persoon
- Event met wegwerpmateriaal (geen afwasser) = geen verhoging van de prijs
- Event met klasse porselein, glas, bestek … = + € 5 per persoon