2

turkuaz

Over ons

Erdo en Veronique heten jullie van harte welkom in hun restaurant. Erdo en Veronique heten jullie van harte welkom in hun restaurant.

Iemand met smaak verleiden?  Dat doe je met een gerecht uit de keuken van de Middellandse Zee.  Daarom heeft Chef Turquoise speciaal voor u een onweerstaanbare waaier tapas, voor- en hoofdgerechten en desserts op het menu staan.  Laat de hartjes smelten voor de Kabak karpaccio (courgettecarpaccio met Parmezaanse kaas). Tover een zwoele zaligheid op ieders gelaat met de Türlü (lamsvlees met verse groenten uit de oven).  En proef hoe zoet de liefde smaakt met de Dondurmalı Baklava (Turks bladerdeeg met honing en walnoten, vanille-ijs en slagroom).  Kom langs en maak uw keuze.  Geniet van de gastvrije mediterrane cultuur. Want bij Chef Turquoise hangt er altijd een snuifje liefde in de lucht.

Wilt u wel eens wat anders, een verrassende culinaire aanpak met vertrouwde ingrediënten? Een creatieve keuken die toch aantrekkelijk blijft voor de gemiddelde restaurantbezoeker? Met een democratische prijskaart, kwaliteitsvolle producten (alleen vers!), een uitgebreid menu, een hedendaags en smaakvol interieur, een terras waar u rustig kunt eten in de buitenlucht? Plus een ruime wijnkaart die u uitgebreid laat proeven van het aanbod uit de nieuwe wijnlanden.

Het personeel van Chef TURQUOISE ontvangt u met de natuurlijke gastvrijheid die eigen is aan de Turks-mediterrane cultuur. En de chef-kok is alleen maar tevreden als zijn restaurantbezoekers dat ook zijn…

Kom dus gerust langs en breng uw passie, goede smaak en beste zuiders temperament mee!