actua2

turkuaz

Afhaalgerechten

Welkom bij Chef Turquoise!

Bij Chef Turquoise eet u smakelijk en… vriendelijk! 

Seizoensvriendelijk

Groenten zijn gezond. Op voorwaarde dat we het ritme van de seizoenen respecteren. Dat doet Chef Turquoise, want hier krijgt u altijd groenten die vers van het veld komen. Geen groenten waarvoor de teelt flink wat CO2-uitstoot veroorzaakt.  Bewijzen op tafel? Bij elke maaltijd serveren we rauwe groenten. Proef ze.  Ook bij afhaalgerechten krijgt u altijd een hoop vitaminen mee!

Wereldvriendelijk

Eerlijk eten is heerlijk eten. Chef Turquoise gebruikt producten die het resultaat zijn van eerlijke handel. Daarnaast sponsort Chef Turquoise humane projecten, bijvoorbeeld de campagne ‘Tafelen voor Plan’. Gewoon omdat we houden van een betere wereld. U ook?

Dieetvriendelijk

Tafelen mag best gezond zijn. De mediterrane keuken van Chef Turquoise is ideaal voor mensen die een dieet volgen. Wist u trouwens dat sommige ziekenfondsen in het kader van acties ‘voor een gezonder leven van hun leden’, diëtistes naar ons restaurant sturen om de calorieën van de menu’s in kaart te brengen? Zij raden dan ook hun klanten aan om naar het soort van restaurants te gaan dat wij vertegenwoordigen.

Smaakvriendelijk

Afwisseling troef bij Chef Turquoise. We wisselen de bijgerechten af: bulgurdag of rijstdag. Waarom zo’n beurtrol? Om heel consequent elke dag een supersmakelijk bijgerecht te serveren. Lust u geen van de drie? U hebt geluk: frietjes zijn er bij Chef Turquoise elke dag.

De meeste gerechten die u ziet op onze kaart zijn mogelijk in meeneemvorm, hoewel het ene gerecht zich beter leent tot meenemen dan het andere.  Op de prijzen van deze kaart krijgt u 10% korting voor afhaalgerechten.

U moet het wel zelf bij ons komen afhalen.  U belt of mailt liefst tijdig, zodat wij uw afhaalmaaltijd tijdig kunnen voorzien in de planning. Laat het smaken en we hopen om u snel terug te terug te mogen verwelkomen voor een afhaalgerecht of in ons restaurant.