wist u dat

turkuaz

Wist u dat ...

Wist u dat ...

Sluitingsdagen

Zijn op dinsdag en woensdag..

Kookworkshops

U bij ons een privé Kookworkshop met groep kan aanvragen, op een dins- of woensdag of een zaterdagmiddag, u voorziet zelf de deelnemers!  Dit wordt gedaan in het kader van team-building of andere groeps-evenementen.  Vraag meer inlichtingen en prijzen.

Een voorproefje "Hoe maak ik tsatsiki?:

Inhuren van de kok voor feesten (verjaardagen, Turks/Mediterrane feesten, communies etc.), mét of zonder bediening, in het restaurant of op een andere locatie! 

Meer en meer wordt aan de kok gevraagd om uitgebreide buffetten klaar te maken voor feesten, recepties, met of zonder bediening, op verplaatsing of niet! Dit is geen probleem en kan zeker worden besproken, wij hebben hierin reeds heel wat ervaring! Bovendien doen wij dit aan een zeer scherpe prijs.

Menuvoorstel groepen

Wij voor groepen en speciale gelegenheden een prijsvoorstel kunnen doen. Stuur ons een mailtje of bel ons. Doen gewoon, het loont! U krijgt binnen de 24 uur een reeks voorstellen om de vingers van af te likken én aan een uiterst concurrentiële prijs! U geeft ons uw budget, en wij gaan aan de slag om u het beste te geven voor deze prijs!

Korting op meeneemgerechten

U 10% korting krijgt op meeneemgerechten.

Cadeaucheques

U bij ons terecht kan voor cadeaubonnen. U bepaalt zelf het bedrag van dit originele geschenk.

Opening voor privé feestjes op sluitingsdagen

Wij ons restaurant graag openen op dinsdag of woensdag (sluitingsdagen) voor een privé-bijeenkomst, voor groepen vanaf minimum 8 personen. Stuur ons een mailtje met uw aanvraag.

Parkeergelegenheid

U parkeergelegenheid heeft aan de overkant van het restaurant of in de Constantin Meunierstraat.